Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Bincky

Bincky

Je zal maar als bange Rottweilerpup vanuit het buitenland naar Nederland worden gehaald. En dan ook nog eens afgestaan worden aan het asiel. Bincky had deze pech en hij heeft het er heel moeilijk mee gehad. Bang voor geluiden op straat, bang voor vreemden die hun hand naar hem uitsteken. Op sommige momenten zou Bincky graag willen dat hij onzichtbaar was. Bincky is het type Rottweiler dat tijd nodig heeft om het vertrouwen van zijn eigenaren te winnen. Vooral bij mannen kost het wat overredingskracht (lees; heel veel snoepjes) om hem uit zijn schulp te doen kruipen.

Meer informatie >>

Guus

Guus

Alleen telefonische reacties op nummer 0345-650016. Wij zoeken naar de beste match tussen hond en eigenaar en nemen niet meteen een beslissing over haar nieuwe huis.

Meer informatie >>

Maylo

Maylo

Wie een stafford zoekt, valt ongetwijfeld als een blok voor onze Maylo.Vriendelijk, enthousiast en aandoenlijk met zijn zwarte koeienvlekken. Daarbij heeft hij een enorme hoeveelheid energie. Maylo wil bewegen: wandelen, snuffelen, maar het allerliefst hij zwemmen. Domweg rondpeddelen in een vieze sloot; deze jonge stafford vindt het heerlijk en kan het lang volhouden. Dat geldt trouwens voor alle activiteiten. Tijdens een wandeling is Maylo erg alert en netjes lopen aan de lijn moet hij nog leren. Basiscommando's kent hij, maar hij heeft nog niet de rust om ze lang vol te houden.

Meer informatie >>

Jarik

Jarik

Deze enorme goedzak heet Jarik. Omdat zijn eigenaren niet meer voor hem konden zorgen, zit hij in het asiel. Wij weten dat hij bij wat grotere kinderen gewoond heeft, maar verder is er weinig over hem bekend. Jarik heeft in ieder geval een grote hobby: zwemmen! Waar water is, vind je Jarik volop aan het poedelen en plonzen. Jarik is vriendelijk naar vreemden, soms een tikkie terughoudend in het begin. Hij loopt meestal vrij netjes aan de lijn en lijkt zich niet zo snel druk te maken.

Meer informatie >>

Semmie

Semmie

Semmie is een rasechte Beagle. Hij is vriendelijk voor iedereen, vindt alles lollig en luistert wanneer hij zin heeft: Zodra hij een lekker geurtje heeft opgepikt, plakt hij zijn neus tegen de grond aan en gaat ervoor. Semmie is (nog) niet gewend aan andere honden in huis, maar hij benadert teefjes en gecastreerde reuen vol enthousiasme en wil kort na kennismaking al spelen. Kinderen zijn volgens de vorige eigenaar geen probleem, al heeft hij nooit bij kinderen gewoond.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com