Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Roxy

Roxy

Roxy is een volslanke Amerikaanse bulldog, geboren in 2009. Wij zoeken voor haar een eigenaar die haar weer lekker in beweging wil brengen, zodat ze wat meer conditie krijgt en hopelijk ook nog een beetje afvalt. Zwemmen is Roxy's favoriete bezigheid: ze maakt van elke gelegenheid gebruik om een frisse duik te nemen (daarbij deert het haar niet of het water schoon is, dus de kleur van haar vacht varieert nogal eens). Aan het begin van de wandeling trekt Roxy aan de lijn, later loopt ze netjes mee.

Meer informatie >>

Jadie

Jadie

Alleen telefonische reacties.

Jadie is een gesteriliseerde kruising chihuahua, geboren in december 2014. Dit lieve hondje is gewend aan kinderen, katten en andere honden. Buiten is ze gewend aan een uitlooplijn en in losloopgebieden loopt ze lekker los. Ze springt graag bij je op schoot. Jadie kan niet alleen thuis zijn als ze helemaal in haar eentje is. Heeft ze echter gezelschap van een soortgenootje, dan kan ze enkele uurtjes per dag alleen zijn. Mogelijk is het toch even wennen bij de nieuwe eigenaar. Jadie kan goed mee in de auto.

Meer informatie >>

Eddy

Eddy

Alleen telefonische reacties.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com