Aangezien er regelmatig met onze honden gewandeld wordt is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen, om een afspraak te maken om bij hem/haar te komen kijken.

Bella

Bella

Deze lieve dame genaamd Bella zit bij ons omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Wij gaan nu samen met Bella op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als Bella je kent is ze een onwijs leuke knuffelkont en kruipt ze lekker tegen je aan, maar is wel een hond die je eerst beter wil leren kennen voordat ze met je wil knuffelen en spelen. Mensen moeten hier echt de tijd voor nemen. Gelukkig is ze gek op eten en is ze snel "om te kopen "

Bella reageert hier niet leuk op andere honden! Hier moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden.

Meer informatie >>

Kees

Kees

Al vanaf zijn vroege jeugd heeft onze Kees af en aan in asielen doorgebracht. Dolblij waren we voor hem toen hij in 2012, na bijna 2 jaar asiel, eindelijk een baasje vond. Helaas, het mocht niet zo zijn. Kees is door omstandigheden opnieuw bij ons terecht gekomen. Gelukkig houdt hij de moed erin. Kees is erg mensgericht en leert gemakkelijk nieuwe commando's en kunstjes. Hij kan ongeveer drie uurtjes per dag alleen thuis zijn. Kees kan niet met andere dieren. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog goed mee naast de fiets en is hij niet onder de indruk van lange wandelingen.

Meer informatie >>

Roxy

Roxy

Roxy is een volslanke Amerikaanse bulldog, geboren in 2009. Wij zoeken voor haar een eigenaar die haar weer lekker in beweging wil brengen, zodat ze wat meer conditie krijgt en hopelijk ook nog een beetje afvalt. Zwemmen is Roxy's favoriete bezigheid: ze maakt van elke gelegenheid gebruik om een frisse duik te nemen (daarbij deert het haar niet of het water schoon is, dus de kleur van haar vacht varieert nogal eens). Aan het begin van de wandeling trekt Roxy aan de lijn, later loopt ze netjes mee.

Meer informatie >>

Simba

Simba

Simba is een dolenthousiaste Beagle-puber, geboren in september 2016. Simba houdt van mensen. En hij is ervan overtuigd dat iedereen ook van hem houdt. Op straat wil hij dan ook iedereen vriendelijk begroeten. Volwassenen, kinderen, Simba wordt er blij van. Ook als hij iets interessants ruikt, gaat zijn Beaglehartje sneller kloppen: neus tegen de grond en speuren maar. Hierdoor loopt Simba nog niet altijd even netjes aan de lijn en loslopen is waarschijnlijk geen optie, tenzij hij echt niet ver weg kan lopen. Simba staat thuis graag in het middelpunt van de belangstelling.

Meer informatie >>

Jari

Jari

Lief, enthousiast, druk, leergierig, springerig en een tikkie lomp. Dat is Jari. Hij is zeer vriendelijk voor mensen, iedereen kan hem meteen aaien. En dan ziet hij een grasveld. Of een hooibaal. En is hij opeens te bang om zijn ene pootje voor het andere te zetten. Het kost heel wat overredingskracht om hem dan mee te krijgen. Op andere honden reageert Jari wisselend. Soms negeert hij ze; soms doet hij opeens een enorme sprong in hun richting. Hoe het gaat als Jari niet aangelijnd is, is onbekend. Op katten jaagt hij fanatiek. Over Jari's voorgeschiedenis is weinig bekend.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com