Bertie

Bertie

Na een lange periode van wennen is Bertie een heel gewoon en heel leuke kat geworden . Hij speelt, zit bijna op schoot en is dol op aandacht. Tijd dus om naar een nieuw baasje te verhuizen. In een nieuwe omgeving zal hij ongetwijfeld een stapje terug doen in zijn dapperheid, maar wie hem de tijd wil geven heeft een super gezellig maatje aan Bertie.

Meer informatie >>

Sherf

Sherf

Sherf is een twijfelaar. Wanneer hij aangehaald word geeft zijn woest zwiepende staart al aan dat hij twijfelt tussen kopje of tikje geven. Geen typetje voor lange kroel sessies. Zijn ideaal is een boerderij waar hij de baasjes mag helpen met de muizenvangst.

Meer informatie >>

Sannie

Sannie

Als er mensen in de kattenkamer zijn die Sannie niet kent zou ze het liefst achter de muurtegels verdwijnen. Wanneer de kattenknuffelaar er is durft ze uit haar schuilplaats te komen. Van knuffelen is natuurlijk nog geen enkele sprake, maar haar nieuwsgierigheid is gewekt. Wanneer er geen mensen in de kattenkamer zijn kunnen wij stiekem zien dat Sannie vrolijk door de ruimte paradeert. Katten die geen bedreiging vormen voor haar vind ze leuk. Zeker als ze gaan spelen vind ze dit reuze interessant. Waarom Sannie zo bang is zal een raadsel blijven.

Meer informatie >>

Pip

Pip

Bij Pip zit een kleine gebruiksaanwijzing . Wie de moeite neemt deze even door te lezen zal aan Pip een super kat hebben . Zo word ze liever niet opgepakt, maar komt ze wel graag op schoot en ze word liever even in haar nek gekriebeld dan geaaid. Het is helemaal niet moeilijk om met deze 8 kilo dame om te gaan, want ze is gewoon ontzettend leuk.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com