Ziggy

Ziggy
Ziggy
Ziggy

Hier ben ik dan: Ziggy, geboren begin 2016, ik stel mij graag zelf aan u voor in de hoop dat u mij net zo leuk vindt als iedereen hier.Ik ben, al zeg ik het zelf, een lieve vrolijke lompe clown, die houdt van spelen , knuffelen en, zoals u misschien wel kan zien, van lekker eten en lekkere koekjes.
Nu zie ik u denken: waarom zit ik dan hier...Ik had de liefste baasjes van de wereld, maar doordat ze allebei een ongeluk hebben gehad konden ze onmogelijk voor mij zorgen en hebben ze met veel verdriet afstand van mij moeten doen.Ze hebben mij toen ik 5 maanden was van straat gehaald in Hongarije, ik was broodmager en was bang voor alles. Inmiddels ga ik vol vertrouwen druk kwispelend op vreemden af, in de hoop dat ze mij net zo leuk vinden als ik hen. Van andere honden word ik minder enthousiast. Vaak loop ik hen snel voorbij, maar als ik meerdere honden moet passeren loopt de spanning soms op en val ik uit. Ik ben erg sterk en als ik iets zie waar ik naar toe wil moet je stevig in je schoenen staan. Katten en konijnen halen mijn jachtinstinct naar boven; zelfs voer vind ik dan niet meer interessant. Loslopen gaat daardoor niet. Wel ben ik aan het leren mee te lopen naast de fiets. Ik vind dat geweldig, omdat ik dan voluit kan rennen.
Van heel veel drukte in huis word ik onrustig. Een rustig huishouden met kinderen die al wat ouder zijn, zou ideaal zijn voor mij. Ik vind het verschrikkelijk om alleen thuis te zijn. Liefst ga ik de hele dag met iedereen mee.
Ik zoek nieuwe eigenaren die ervaring hebben met positief trainen van honden, zodat ik langzamerhand kan leren af en toe alleen thuis te zijn en kan ervaren dat andere honden helemaal niet zo slecht zijn. Want eigenlijk ben ik hartstikke bang voor ze. Van correcties en een boze stem word ik heel onzeker.
Vind je mij net zo leuk en knap als iedereen hier? Houd je van veel wandelen en heb je veel geduld en ervaring met het trainen op een positieve manier? Zijn er geen katten of kleine kinderen dan ben ik misschien wel jouw maatje voor altijd !!

Kom je snel kennismaken? Ik kan niet wachten!

Liefs Ziggy

Ras: 
Kruising jachthond
Sexe: 
M
Leeftijd: 
volwassen
Kleur: 
blond
Kan bij andere honden: 
nee
Kan bij katten: 
nee
Kan bij kleine kinderen: 
nee
Kan bij grote kinderen: 
ja
Kan alleen thuis zijn: 
nee
Kan mee in de auto: 
ja
Video: 
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com